Overheidsopdrachten : Publieke Sector : 

De jurisprudentie van overheidsopdrachten

Bekijk de volledige lijst

Waarom?

Deze opleiding van een halve dag is een kans om meer te weten te komen over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van overheidsopdrachten.

Voor wie?

Deze opleiding is bedoeld voor elke medewerker van een aanbestedende overheid die betrokken is bij het wettelijk toezicht op overheidsopdrachten (aankoper, dossierbeheerder, advocaat, ambtenaar, enz.).  

Voorkennis

Basiskennis van overheidsopdrachten vereist OF volg de opleiding: 'HET ABC van overheidsopdrachten – DE PLAATSING' OF gelijkwaardige kennis hebben

Programma

Wist u dat rechtspraak een belangrijke rechtsbron is, net als regelgeving, en dat u ze ook moet kennen en respecteren in de praktijk?

De opleiding behandelt de laatste wetgevingsontwikkelingen (decreten, circulaires, enz.) en rechtspraak (arresten van de Raad van State en het Hof van Justitie van de Europese Unie).  

Gelinkt aan de actualiteit kan de opleiding de verschillende fasen van de aanbesteding behandelen: voorbereiding (documenten) van de opdracht, voorbereiding op offertes, indiening en opening van offertes, evaluatie van offertes, onderhandelingen, attributie en rechtszaken.  

PLUS  

Na ontvangst van uw inschrijving, sturen we u een vragenlijst toe waarin we peilen naar uw specifieke wensen en verwachtingen, om de opleiding beter te kunnen afstemmen op uw behoeften.

U keert niet alleen terug naar huis met de nodige kennis en een complete cursus, maar ook met één of meerdere tools (boeken, fiches, schema’s, modeldocumenten ...) die u zullen helpen om de opgedane kennis gemakkelijk in de praktijk toe te passen.

Data en locaties voor deze opleiding

Antwerpen
NL
28/05/2019
13:30 - 17:00
Inschrijven
Namur
FR
04/06/2019
09:00 - 12:30
Inschrijven
Brussel
NL
26/11/2019
13:30 - 17:00
Inschrijven
Bruxelles
FR
03/12/2019
09:00 - 12:30
Inschrijven

Praktische informatie

Duur:
Dinsdag 11 december 2018
Prijs voor bedrijf : 450.00 € (excl. BTW)
Prijs voor overheid : 450.00 € (excl. BTW)
Inbegrepen: Koffiepauze, Up-to-date cursusmateriaal

  • Koffiepauze
  • Up-to-date cursusmateriaal

Meer informatie:

Extra informatie

Stay in touch!

  • Facebook
  • Twitter
  • linkedIn

Heeft u vragen ? Laat ons u helpen!

Bel ons op 02 894 56 05 of stuur ons uw bericht.